BOKA TID? KLICKA HÄR ELLER RING 08-580 90 100

Om Sollentuna Hårstudio

Vi, Sofie och Angelica startade Sollentuna Hårstudio mars 2016. Vi är två frisörer med många års yrkeserfarenhet och är utbildade inom hårförlängning och öronhåltagning. Genom åren har vi vidareutbildat oss och inspirerats av kurser och visningar för att ständigt ligga i framkant när det gäller trender och mode.

Vi jobbar med ett brett sortiment av noga utvalda produkter från bl.a. Olaplex, Fanola, REF of Sweden, Biolage RAW och löshår från Hairtalk.
Vi rekommenderar gärna passande produkter för just ditt hår, både inom vård och styling. Vår färg är fri från ammoniak och väldigt skonsam för håret, ger fantastiska resultat och hållbarhet.

Vi tycker att tjusningen med vårt yrke är skapandet och att möta olika typer av människor med olika förväntningar och önskemål. Det är du som står i centrum och noggrannhet, kvalité och  service är en självklarhet hos oss!

Vi erbjuder dam-, herr- och barnklippning, färgning och slingor.
Vi utför bruduppsättningar och styling, hårförlängning, hårförtjockning och mycket mer. Du hittar alla våra behandlingar under fliken, Behandlingar & Priser.
 

Välkommen till oss på
Sollentuna Hårstudio - Vi vill vara din bästa frisör och klippotek i Sollentuna!

Sofie S
Angelica
Natalie (Föräldraledig)
Sofie K

Öppettider

Måndag09:00 - 20:00
Tisdag09:00 - 20:00
Onsdag09:00 - 20:00
Torsdag09:00 - 20:00
Fredag09:00 - 16:00
Lördag09:00 - 17:00
SöndagStängt

Kontakt

BOKA TID? KLICKA HÄR

Tel: 08-580 90 100

E-post: info@sollentunaharstudio.se

Adress

Sollentuna Hårstudio
Rotsunda Torg 5
192 78 Sollentuna

Viktig information!

Avbokning skall ske via telefon eller e-post MINST 24 timmar före bokad tid.
Det går ej att avboka via hemsidan.
VID EJ AVBOKAD TID ELLER SEN AVBOKNING DEBITERAS FULLT PRIS.
(Gäller även vid sjukdom)

Sollentuna Hårstudio - Din frisör i Sollentuna
Frisör - Olaplex - Hairtalk - Öronhåltagning - Botox

Välkommen till Sollentuna Hårstudio – Upptäck den bästa frisören och klippotek i Sollentuna!
Vi är stolta över att vara ditt klippotek för professionell hårvård i Sollentuna.

Vårt klippotek är centralt beläget i Sollentuna, vilket gör det till enkelt att nå oss. Vi strävar efter att skapa en avslappnad och välkomnande atmosfär där du kan koppla av och njuta av din tid hos oss. Oavsett om du bor i Sollentuna Centrum, Rotebro eller någonstans däremellan, är vi här för dig! 
Som det ledande klippoteket i Sollentuna strävar vi efter att erbjuda en bra upplevelse för varje kund som kliver in genom våra dörrar.
Vårt team av erfarna frisörer är dedikerade till att skapa en look som passar just dig och din personliga stil.
Välkommen till vår salong kan du njuta av de senaste trenderna inom hårvård och skönhet, oavsett om det är en ny färg, en snygg klippning eller en avslappnande hårbehandling. Vår expertis sträcker sig över olika aspekter av frisyrer och skönhet. På klippoteket - Frisör Sollentuna Hårstudio - är vi specialister på att förvandla din vision till verklighet och hjälpa dig att uppnå den perfekta looken. Våra frisörer i på Sollentuna Hårstudio är kända för att kombinera kreativitet med teknisk skicklighet.

Varmt välkommen till Sollentuna Hårstudio!